Jscatering Traiteur Regio Aalst Erembodegem Jscatering.

Elk feest of gelegenheid heeft een eigen culinaire insteek. De gerechten op onze menukaart zijn zeer gevarieerd en komen tegemoet aan ieders wensen. Het bereikte resultaat zal ook een doorwinterde Bourgondiër doen watertanden. Toch iets anders in gedachten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. JS catering zal u helpen om aan uw wensen te voldoen. Misschien krijgt uw idee wel een vaste stek in onze menukaart. Wij organiseren uw feestelijkheden bij u thuis of op een door u gekozen locatie. Al onze gerechten zijn tevens te verkrijgen in geleverde traiteurdienst of af te halen. Tijdens de kerst- en eindejaarsperiode worden er, vanaf begin november, aangepaste feestmenu’s gepubliceerd op de website.

Brasserie DOrangerie Nieuwerkerken.
In ons hedendaags interieur kunt u terecht voor een snelle lunch, snack of één van onze culinaire suggesties volgens het marktaanbod. Bij Brasserie DOrangerie kunt u terecht voor lunch diner doop communie verjaardag vergadering. voor alle reservatiesOf het nu om een hippe party gaat, buffet, bbq, een borrel of een exclusief diner … wij komen graag bij u aan huis.Bel ons voor info op nummer 053 83 93 90 

Traiteur Goossens: warme maaltijden aan huis geleverd.
Een smakelijk kommetje soep, daarna een lekker stukje vlees of vis met wat puree of rijst, en afsluiten doe je met een zoet dessertje. Bij Traiteur Goossens (Putte) bereiden we elke maaltijd met verse ingrediënten en liefde, én komen we jouw bestelling aan huis leveren. Het gemak en de heerlijkheid van onze warme maaltijden veroveren elk hart. Bovendien draagt ons familiebedrijf sinds 2015 trots de ‘Smiley’, het hoogste kwaliteitslabel dat in de horeca wordt uitgegeven door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen. Een warme In Ninove op zoek naar catering of een traiteur die lekkere gastronomische gerechten klaarmaakt?
Maak kennis met de Chef van Flavour’ It catering & traiteurdienst.

Bob Lunchbar / eetwinkel / traiteur.
B ijzonder is de gesmaakte combinatie van Lunch Bar, eetwinkel en traiteurdienst. Een dagelijks wisselend aanbod van gerechten om mee naar huis te nemen, gecombineerd met de mogelijkheid om zorgeloos en gezellig te tafelen in een fris en modern kader.In Ninove en omstreken kunnen bedrijven en particullieren terecht bij catering Flavour’ It voor o.m. lekkere buffettensmaakvolle gerechtengastronomische menu’swalking dinnersBBQ-schotels,receptiehapjes of fingerfood. Als bedrijf een evenement of bedrijfsfeest gepland, bekijk dan zeker eens de bedrijfscatering-formule!Voor klanten in Ninove stelt Flavour’ It ook een traiteurservice voor. Idem als voor de cateringdienst ken je heerlijke gerechten en verse groepsmaaltijden voor feesten en/ of events bestellen. Via de traiteur kan je de voorbereide menu’s afhalen voor een gastronomisch genieten bij u thuis (*).

* Thuislevering kan volgens gemaakte afspraken en modaliteiten.

Verse popcorn kopen

Ambachtelijk gebakken popcorn en handgemaakte suikerspinnen. Hier kunt u popcorn en suikerspin kopen voor feesten en allerlei gelegenheden.

Exclusieve stretchtent verhuur voor uw event | Altiro Tenten

Als u op zoek bent naar de perfecte eye-catcher voor uw event, feest of beursstand, dan biedt de Stretchtent u de beste oplossing in stijl, vorm en kwaliteit!