Boefferke Mobiele frituur, snacks en bbq.
Om het even voor welke gelegenheid u een feestje organiseert, wij verzorgen u en uw gasten met de lekkerste en meest fijne gerechten. Wij verzorgen uw feesten met de nodige zorg. Onze mobiele frituur is gespecialiseerd in het aanbieden van uitmuntende frietjes met de lekkerste snacks voor alle gelegenheden bij u of op locatie. Wij contacteren u snel.U krijgt binnen de 8 dagen een offerte. Aanpassingen kunnen nog besproken worden tot 8 dagen voor de datum van het event. Bij bevestiging van de offerte, zetten wij uw feest vast na betaling van een voorschot van € 150. U krijgt een bevestiging via mail. Mocht u deze mail niet ontvangen hebben binnen de 8 dagen, gelieve ons telefonisch te contacteren.

Traiteur WATTEYNE Brugge varken aan het spit of een heerlijke BBQ.
Traiteur Watteyne verzorgd met de grootste zorg uw tuinfeest; dit met zijn specialiteit: varken aan het spit of een heerlijke BBQ. Kortom, u kunt voor gelijk welke feestgelegenheid steeds rekenen op de traiteur van Watteyne. Dit met of zonder zwijntje. Marnick Watteyne is gediplomeerd slager/spekslager met jarenlange ervaring. Traiteur Watteyne biedt dagverse barbecuegerechten met diverse formules. Ontdek onze spit- en barbecuegerechten met aanvulling van groentjes en sausjes. Geniet thuis of op locatie van Marnick zijn grillkunsten. Een varken aan het spit zorgt ervoor dat uw gasten niet alleen heerlijk eten, maar dat ze ook een unieke ervaring beleven. Contacteer ons voor meer informatie omtrent onze formules.

Foodtruck Catering Traiteur Aan Huis, op een event, feest of op het bedrijf.

Pasado brengt de meest uitgebreide éénpansgerechten naar uw bord, Onze retro foodtrucks en hun live cooking megapannen voegen gezelligheid toe en zorgt voor een ervaring dat uw gasten niet vergeet, van privefeest tot bedrijfsfeest. de 5 continenten te samen en dit alles a volonté! Wij bieden u éénpansgerechten aan van over heel de wereld. Alsook koude voorgerechten, warme voorgerechten, soepen en desserten. Een feest bij uw thuis, op het bedrijf?Ergens in Antwerpen, Vlaanderen, België of Nederland? De Pasado foodtrucks zijn mobiel en komen naar uw locatie. Pasado beschikt over mobiele togen waardoor wij flexiebel zijn en ons kunnen aanpassen op eender welke locatie. U heeft de keuze uit de Mediterraanse, Mexicaanse, Oosterse, Aziatische, Amerikaanse en Vlaamse keuken. Pasado zorgt voor sfeer op uw feest! en een ervaring die je niet vergeet! Onze foodtrucks en ons team zijn uitgerust om op eender welk evenement te staan op welke locatie dan ook. Verse producten, live cooking en een folklore sfeer: dat is ons DNA.

La Dolce Maremma Traiteur en speciaalzaak voor traditionele Italiaanse gerechten en delicatessen.
In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan rechtstreeks geïmporteerde fijne charcuterie en kazen, wijnen en likeuren, ambachtelijke pasta, balsamicos en olijfoliën, huisgebakken brood, pizze, desserts, en vele andere specialiteiten. Graag staan wij voor u klaar voor de levering van een pastabuffet. Al dan niet uitgebreid met enkele koude bereidingen. Meer hierover vindt u terug in onze kaart. Contacteer ons voor informatie op 0032 0 50/670317, via info@ladolcemaremma.be of. vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. La Dolce Maremma Traiteur Italiaanse gerechten te Brugge.Home Paellafeesten Paella aan huis Proef de Sfeer Paella traiteur.
Je organiseert een feest of wil iemand verrassen? Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie?
Dan ben je bij paellafeesten.be op het juiste adres! Wij bereiden paella aan huis / op locatie.  Ook tapas, desserten, borden en bestek en drank zijn mogelijk.Bekijk hier ons uitgebreid aanbod. Via contact kan je ons mailen en onze persoonlijke gsm-nummers terugvinden

Verse popcorn kopen

Ambachtelijk gebakken popcorn en handgemaakte suikerspinnen. Hier kunt u popcorn en suikerspin kopen voor feesten en allerlei gelegenheden.

Exclusieve stretchtent verhuur voor uw event | Altiro Tenten

Als u op zoek bent naar de perfecte eye-catcher voor uw event, feest of beursstand, dan biedt de Stretchtent u de beste oplossing in stijl, vorm en kwaliteit!